Watt Warriors vs Goodtech - Finale i 4. divisjon av Bedriftsligaen i Counter-Strike 2
📰

Watt Warriors vs Goodtech - Finale i 4. divisjon av Bedriftsligaen i Counter-Strike 2

Skrevet av Sigve Løndal - Publisert 28.05.2024, 16:30

Gardemoen Elektro, også kjent som Watt Warriors har seilt gjennom sesongen med kun et tap, og stiller som storfavoritter mot Goodtech

 
Watt Warriors har rullert en del på laget, slik at alle skal få mest mulig spilletid. Det har vært litt lite trening mellom kampene, men de har greid å kjempe seg igjennom gruppespillet. Forventningen, ønsket, og målet er det samme - å vinne.
 
“Som forberedelse har vi vært på jobb, løpt maraton, hatt pappaperm og fredagskebab, også spiller vi litt på kveldstid” sier Herness, spiller for Watt Warriors.
 
“Vi regner med at en stor del av Gardermoen Elektro, følger oss live på twitch ifm finalen. Vi skal ha sommerfest med jobben på torsdagen etter finalen, da forventer vi heltestatus og fortjent applaus den kvelden.” avslutter han.
 
DISSE SPILLER FOR WATT WARRIORS:
Nikolai «Herness Jr» Herness Atle «KnugeN» Fornes Tommy «sQta» Sætaberget Adrian «kuzco» Herness Terje «Mopfh» Haugen Lars «cali» Mathisen (s) Ludvik «melfhunter» Hoel (s)
 
DISSE SPILLER FOR GOODTECH:
“Vi er enda ikke sikre på hvem som rekker matchen, men vi gleder oss.” - Lagleder for Goodtech!
Lagleder i Goodtech forteller at noen av de er snart 40 år gamle, og spilt aktivt av og på siden før 1.5! Noen av spillerne er i alt fra 20 til 30 med eldste representert er snart 50 år ung.
 
“Vi er en del som spiller i Goodtech, avdeling i Fredrikstad,  Bergen, Førde, Trondheim og Oslo er representert på laget.” sier Egge
 
De har alle en del kompiser og kolleger som både følger med og heier når de spiller kamper som sendes på twitch. Egge forteller også at en faktisk fikk jobben i Goodtech fremfor en annen kandidat fordi han spiller CS! Enda en grunn til å sette spill på CV!
 
“Veien til finalen var litt humpete, flere matcher ble det nesten så vi ikke fikk stilt lag. Vi har heller ikke fått øvd noe særlig sammen før matchene, men det har jo gått greit. Litt flaks at vi kom videre. Vi må feire førsteplassen hvis det går hele veien. Konsernsjefen Margrethe følger også med så må få til noe gøy 😄” avslutter Egge.
 

Caster’ne gleder seg mye til kamp og tror på et spennende oppgjør mellom finalistene!

 
Dennis Halvorsen, en av kveldens kommentatorer tror det blir en spennende kamp mellom to lag som imponert veldig under sluttspillet.
 
“Goodtech kom seg videre til sluttspillet som på innbyrdes oppgjør, slo den soleklare favoritten i Intility Moshpit i kvartfinalen, og har siden da stormet videre til finalen.” sier han.
 
“Watt Warriors har kommet seg lett til finalen, det blir spennende å se om momentet som Goodtech har skaffet seg er det som gjør avgjør kampen. Ettersom Watt Warriors vant mot Goodtech i gruppespillet er det ekstra spennende hvem som går av som seriemestere!” avslutter Halvorsen.
 

SE KAMPEN DIREKTE

Watt Warriors vs Goodtech
Tirsdag 28. Mai klokken 20:00
Kommentert av Dennis Halvorsen og Marius Alstadsæter