Schibsted vs Baker Hughes - Finale i 3. divisjon av Bedriftsligaen i Counter-Strike 2
📰

Schibsted vs Baker Hughes - Finale i 3. divisjon av Bedriftsligaen i Counter-Strike 2

Skrevet av Sigve Løndal - Publisert 03.06.2024, 11:30

Baker Hughes topper Gruppe B uten å tap en eneste kamp, nå møter de Schibsted fra Gruppe A som har hatt et jevnt seriespill, og strak vei til finalen.

 
Schibsted har hatt en jevn gruppe hvor de har møtt god motstand. Vi har fått servert ville clutches og bra samarbeid gjennom hele gruppespillet og sluttspillet. De er mer enn klare for kamp og føler de stiller sterkt til finalen.
 
“Vi forventer et sterkt Baker Hughes, men vi vet at vi kan ta førsteplassen.” sier Cavallaro, lagleder for Schibsted.
 
Til forberedelser forteller han at de spiller litt sammen dagene før match. På et individuelt nivå så spiller mange av deretake-servere, aimbotz g lignende. De har noen kollegaer og noen venner/familie som titter når det blir streamet i hvertfall, så her er det ekstra øyne på finalen, og kanskje enda mer press på å prestere.
 
“Skulle vi vinne blir det vel å feire med litt mer CS ettersom laget er litt spredt utover. Vi jobber både e24, VG, helthjem, Aftenposten og sentralt i Schibsted, en godt og blanda godteposte” avslutter Cavallaro
 
DISSE SPILLER FOR SCHIBSTED:
Gabriel «sozick» Cavallaro Samuel «sampa» Lindberg Brage «Egarb» Røsberg Henrik «henrikfenriken» Breines Martin «Franklin Bean» Raknes Edvard «Eddy» Høiby
 
DISSE SPILLER FOR BAKER HUGHES:
Christian "h3ro1n" Jonassen Grude Joakim "Techno_Hector" Tegle Tveit Robert "Trazye" Kydland Espen "VanFylk" Fylkesnes. Årstein "Stein" Halderaker (S)(BH Stord)
 

- For Baker Hughes Legestuå har veien mot finalen har vært utfordrande.

 
“I gruppespillet har vi tapt 1 kart mot Variant, så det var ganske grei skuring, utfordringene kom ved å sette opp lag ettersom me har en del på jobbreise…” sier Fylkesnes.
 
Når de kom til sluttspillet fikk de virkelig kjenne på nivået. I kvartfinalen møtte de nok den tøffeste motstanderen, Storebrand. “Første kart var helt ok, andre kart ble det litt kaos for vår del, men vi følte vi hadde roen (som ofte blir tatt i bruk) og var selvsikre på seier siste kartet, noe vi gjorde med grei skuring.” sier han.
 
I semifinalen forteller han om et interessant første map der me måtte ut i overtid for å klare å ro det i land. Igjen så satt de med følelsen av at de hadde "roen" å skulle klare å vinne. “Andre kart som blei mirage gjekk overraskende enkelt ut i frå kva Svorka leverte i første kart.” smiler Fylkesnes.
 
- Til finalen forventer han en jevn kamp med potensielle overtidsrunder og at det avgjøres på kart 3. Dette til tross for at de stiller dårlig forberedt til kamp.
 
"Vi har hatt utrolig lite forberedelser fram mot finalen. Vi har måtte lånt innbyttere fra Baker Hughes Stord, ettersom vi mangler 2 mann som er på jobbreise.”
 
“Vi har 2 spillere fra Stord og 4 fra Stavanger-området (mulig Tananger, her får jeg nok kjeft) Så tror ikke det blir store feiringa om vi skulle dra finalen til lands. Jeg får vell invitere dei på fest til Stord.” avslutter Fylkesnes
 

Thomas Sæves og Marius Alstadsæter gleder seg til oppgjøret, og deler sine forventninger til kampen

 
“Schibsted NO virker som de har hatt det litt turbulent undert seriespillet. De endte med 4 seire og 3 tap, men virker som de har hatt en stor fremgang videre i sesongen. Det virker også som at Schibsted NO er meget komfortable på mange maps, noe som absolutt kan være en fordel inn i denne finalen. disse to lagene har ikke vært i samme gruppe, noe som gjør det ekstra spennende i finalen.” forteller Sæves En spiller man absolutt bør passe seg for og følge med på er Samuel «sampa» Lindberg. med imponerende stats både når de taper og vinner, så viser denne spilleren seg fram.
 
“Baker Hughes Legestuå har gått knirkefritt i denne sesongens seriespill med 7 seier og 0 tap, Noe som gjør at de virker utrolig sterke inn mot finalen. Jeg har jo sett disse spille tidligere og vet at disse absolutt kan treffe harde kuler, sette hverandre opp for suksess, og å komme med ulike strategier som gjør at de vinner runder. Jeg vil nevne at Baker Hughes har fått lov å spille inferno 6 av 7 serierunder hvor de har dominert motstanderen hver gang!” sier han. ”Om jeg må nevne en spiller fra Baker Hughes man bør passe seg ekstra for så er det Joakim "Techno_Hector" Tegle Tveit. en spiller som runde etter runde, gang på gang viser seg til å både være en dødelig spiller i form av antall kills, men også i form av spillestil.” nevner han. ”Mine forventinger til denne finalen er at vi får se et utrolig sterkt Baker Hughes-lag som på papiret bør ta kampen, men jeg håper å få se gode plays og et godt forberedt Schibsted NO. Min prediction er at det blir 2-0 til Baker Hughes” avslutter Sæves.
 
- Alstadsæter tror på en jevn finale
 
“Dette blir en tøff kamp for begge lag. Vi har Baker Hughes som i fjor tapte sluttspillsfinalen i 4. divisjon, og som nå står her nok en gang i en finale! De vil virkelig slå tilbake for dette tapet og vise seg frem fra sin beste side.” starter Alstadsæter .
”Mens Schibsted som har vært stabile i 3.div flere sesonger og som endelig har kommet seg til en finale i sluttspillet. Deres 3/4 plass ifjor var ikke nok, men ser frem til å spille kanskje deres største kamp!” sier han.
 
“Noe som også er verdt å ta med er at ingen av disse lagene har møttes i et seriespill/sluttspill før, så her er det veldig spennende å se hvordan lagene går opp mot hverandre!” avslutter Alstadsæter .
 

SE KAMPEN DIREKTE

Schibsted vs Baker Hughes
Mandag 3. Juni klokken 20:00
Kommentert av Thomas Sæves og Marius Alstadsæter