5. Divisjon - Nimtech vs 1881
📰

5. Divisjon - Nimtech vs 1881

Skrevet av Sigve Løndal 12.03.2023

- Sesongens første sending

Vi gjør oss klar til en spennende sesong med Bedriftsligaen i CS 🙌 Med nye ansikter og bedrifter i alle divisjonene kan dette bli den mest spennende sesongen på lenge. Sesongen dukes av med hovedkamp i 5. divisjon, hvor 1881 er sultne på revansj etter bomskudd mot Nimtech i plasseringsturneringen 👀
 
Se kampen mellom Nimtech og Digitale Medier 1881 tirsdag klokken 20:00 på https://www.twitch.tv/bedriftsligaen

– Gleder seg til kampstart

Nydal og 1881 har ikke hatt annet på hjernen enn Bedriftsligaen de siste dagene.
- I første runde ser vi for oss noen ganske kompetetive runder. Vi spilte mot Nimtech i Plasseringsturnering #4 og tapte 10-13, så tror de fleste ønsker å få litt hevn, og seier. Han sier at Bedrift-CS er et samtaleemne nesten hver dag i lunsjen på jobb blandt oss som spiller, selv om nivået vårt ikke er så høyt (enda)... så det er god stemning. - Vi forbereder oss med en oppvarmingskamp på CS før matchen i kveld. Uten om det har vi ikke forberedt oss så mye, vi spiller sammen litt utenom liga-kampene også mest for gøy, og finner ut av noen nye strategier, flashbangs, smokes etterhvert som vi finner dem, avslutter han.
 
Disse spiller for Digitale Medier 1881:
Bror «DeCain» Nydal Christian «Christus» Sandtveit Alexander «maaby» Maaby Enes «enes» Ergin Tore «YellowMamba» Lam
 
Utby, spiller i Nimtech sier de spiller mest på gøy, og gleder seg veldig.
- Vi har vel ikke de store forventningene egentlig. Vi spiller for å ha det gøy, og gleder oss til å komme inn i spillet. Vi spiller med sub i dag da en av våre faste spillere er syk. - Stemninga er veldig god. Vi som er med i ligaen har blitt bedre kjent med hverandre og spiller gjerne sammen når det lar seg gjøre. Vi skulle vel gjerne spilt mer med hverandre.
De har ikke forberedt seg så veldig mye. De har vært med på to plasseringsturneringer, så vi har fått varmet opp litt, avslutter han.
Disse spiller for Nimtech i dagens runde: Oddbjørn «excite:)» Utby Fredrik «[D] Legolas» Treimo Dan «Berit "Hodeskudd" Eriksen» Rise Philip «Kongg» Meholm Kjetil «Faust» Carino-Faust